Dear guys, being a dick doesn't make yours bigger


SOLAMENTE, TÚ


life will resolve itself in the process of life itself


höhö

I wanna...


right now..I am so fucked

I try to remember and fail to surrender





heeyy nikiniki hör du inte vad jag säger? tror att nån här behöver sova! gå snabbt som fan! mm! yoo gotta be pulling my leg! yoo can not take the day off stupido, noooo!
haha man kan nästan säga att vi är ett team på två dunder muppar xD <3

actual high school dropouts





lifemagazine
(man bah wooow?!) xD utbildning som lärs ut nu tror jag är lite missförstådd till vad den egentligen ska handla om. Det förklarar ju en hel del om varför folk hoppar av, skolkar osv. varför inte uppmuntra eget ansvar av problemlösning och källkritik och skita i att mata in så himla mkt onödig fakta som bara gör att man inte fattar ens innebörden av själva ämnet. Men egentligen är det ju ändå bara betygen som spelar roll, eller? Hallååå varför är allt så jävla fucked up i världen för, wääää!!! saknar waldorf lite..

Me, myself in time (I me mine)


weheartit.com
bra låt av the beatles "I me mine" om ens egocentriska tänkande och brist på empati många har. lyssna på den, den är fiiiiin. 

I'm bulletproof, nothing to lose


f****n awsum

Detta är bara början av något storslaget och nytt, slösa inte bort det


weheartit.com
soooommmar, när kmr du tillbaks?     Visserligen ska det bli supermegadupermysigt med jul osv, men me no lajk kyla.  Längtar så sjukt mkt till stundenten, så man kan resa utomlands och leva lite. Känner mig ibland lite för intensiv för att stanna kvar på en plats för länge höhö! Fast samtidigt går tiden alldeles för snabbt, vill hinna med och göra allt på samma gång. Inte minnas gymnasietiden som nåt jobbigt och tråkigt.  Men när alla bollar i luften kolliderar blir man yr i huvet och stressad istället, varför ska det va så liksom? Nä, jag tänkter inte bli nån som hamnar i nån slags bubbla av kontroll, utan ist va medveten om vad jag gör. Lite balans är ju aldrig fel. Nu blir det happymood och positiv inställning hädanefter! Inte för att jag inte är glad, men bara lite extra pepp på allt så blir det fucking awsum! ;D Lite nostalgisk 90 tals rap på det^^.  lyssna på back to the 90s